Welcome to Purple Sky :) | Dashboard | +Follow
Purple Sky
cuti ohhh cuti :3
Khamis, 7 Jun 2012 | 12:03 PG | 0 comments
first of all , fakhri nakk mintak maaf lha kalau semua yg fakhri tulis kat blog nie semuanya takk best . esok fakhri nakk pgi bercuti dengan family kat lost world of tambun kat ipoh . haha , kite orang baru jea nakk bercuti . fakhri tau mesti korang cuti nie dh pergi jalan-2 dngan family , picnic or what ever lha . bukan mcm fakhri baru jea nakk pgi . tapi takk pe yang penting enjoy . haha . nnti kat sane mmg tension semua akan fakhri lepaskan . haha . itu perkara yang menyeronokkan . kalau perkara nie  fakhri tau mesti semua sedeh , sekolah dh nakk start balik . urmmm sedeh nye . nakk ambil result exam . mintak-2 lha result tu memberangsangkan . haha . lagi satu malas lha nakk pgi sekolah pastu nakk buat homework banyak-2 . okeyyy lha , fakhri tulis banyak-2 pon bukan korang suke sangat kan ? . maklum lha fakhri nie bukan nye hot sangat . hehe . okeyyy lha fakhri stop kat sini . take care . kbyeee <3

bored :(
Jumaat, 1 Jun 2012 | 1:29 PG | 0 comments

dear you ,

i have nothing to say anymore .
but , i have one thing that makes me feel annoying .
why you still play around in my mind ?
is it so difficult to let you away from me ?
huh .. :(

cuti yang boleh dikatakan best , haha :3
Khamis, 31 Mei 2012 | 7:14 PTG | 0 comments
lame dh takk update blog . maklum lha pmr candidates kan . kene banyak buat homework and buat latih tubi bak kate cikgu kat sekolah lha . nie pon sbb cuti panjang nie ( panjang lha sangat ) takk ade homework . takk tau lha knpe cikgu kat sekolah tu baik sangat . haha . biasa nye kalau cuti nahhh ambil kaww ! rase nye dua gunung hw dibagi . btw , fakhri rasa bersyukur sangat cikgu kat sekolah fakhri baik-2 and sporting-2 ( sporting lh sangat ) exam pon baru jea lepas . mintak-2 lha fakhri dpt A dlm exam tu and satu lagi mntak-2 lha dapat lwn dengan gf yg tercinta . kalau takk duit habis kena beli hadiah . haha . okeyyy lha penat lha nakk tulis panjang-2 . sekian terima kasih . cehhh mcm berpidato pulak . haha . assalamualaikum :3 #kbyeee <3

HANG OUT :P
Jumaat, 20 Januari 2012 | 8:19 PTG | 0 comments
hari nie hang out . sedehhh takk dpt tengok wayang . takk de citer best . menyampahh NYE ~ . kalau bole nakk aku cepuk-2 jea akak kaunter tiket kat wayang tu . tpi takk pe . takk de lha membazir . lebih elok aku pi beli kasut ke . ape-2 jea lha . haha . k lha , takk de mende nakk ckp . bubye !!!!! -,-

haha . perampas . :P
Khamis, 22 Disember 2011 | 7:04 PTG | 0 comments



HARI NIE AKU NAKK CITER PASAL POMPUAN NIE . HAHA . DIE NIE BANGGE PULAK DAPT BELAKON NGAN ABG AKU . PERHH SIRIOUS AKU JELEZ . MENYAMPAH PON ADE . NAPE LHA BUKAN AKU YG DIPILIH . GERAM GERAM GERAM SNGT AKU NIE . KALAU LHA AKU DPT BELAKON NGAN ABG AKU . PERHHHH . SUMPAH AKU SONOK . AKU TAU CITER AKU NIE TAKK DE LHA BEST SNGT . SO.. KALAU TAKK NAK BACE PON TAKK PE . ADE AKU KESAH? DIE NIE BUKAN NYE BEST SNGT BELAKON . TPI MUKE DIE LAWO . HAHA . SO.. SESAPE YG MINAT SI ELFIRA LOY NIE . JGN MARA YER . KALAU NAKK MARA JUGAK I SEE YOU IN JAIL . HAHA . SEKIAN TERIME KASIH . 

jiwang sekali sekale . :D :D
Ahad, 18 Disember 2011 | 8:19 PG | 0 comments
he said "setiap yg berlaku ada hikmahnya .. yakinlah akan ketentuannya .. org yg kita syg x smstinya org yg kte cnta & x smstnya jge org yg kita cnta org yg shrsnya kte cnta .. renung2 kan" .. when i think about it , i feel very hurt . :( sorry for loving you . but DON'T WORRY , i can hide this feeling deep in my heart .  :D :D :D :D

first time buat blog
Selasa, 13 Disember 2011 | 4:26 PG | 0 comments
aku nie bukan nye pandai sngt nakk update blog nie. saje bejinak-2 . ahahaxz . nie pon berkat pertolongan sepupu aku batrisya zulazmi . arini aku takk de mende lha nakk citer . takk de idea . k lha . daaa ! :D


Older Post
The Disclaimer

Assalamualaikum :D
welcome to purple sky ^^
my name is fakhri :)
2nd facebook 1st facebook

Tagboard



Credit

Coding By : Jaja
Template By : DinaaGmez
Help From : Nur Lisa
Header : Nur Lisa

Navigations Here

About Affies Entries