Welcome to Purple Sky :) | Dashboard | +Follow
Purple Sky
cuti ohhh cuti :3
Khamis, 7 Jun 2012 | 12:03 PG | 0 comments
first of all , fakhri nakk mintak maaf lha kalau semua yg fakhri tulis kat blog nie semuanya takk best . esok fakhri nakk pgi bercuti dengan family kat lost world of tambun kat ipoh . haha , kite orang baru jea nakk bercuti . fakhri tau mesti korang cuti nie dh pergi jalan-2 dngan family , picnic or what ever lha . bukan mcm fakhri baru jea nakk pgi . tapi takk pe yang penting enjoy . haha . nnti kat sane mmg tension semua akan fakhri lepaskan . haha . itu perkara yang menyeronokkan . kalau perkara nie  fakhri tau mesti semua sedeh , sekolah dh nakk start balik . urmmm sedeh nye . nakk ambil result exam . mintak-2 lha result tu memberangsangkan . haha . lagi satu malas lha nakk pgi sekolah pastu nakk buat homework banyak-2 . okeyyy lha , fakhri tulis banyak-2 pon bukan korang suke sangat kan ? . maklum lha fakhri nie bukan nye hot sangat . hehe . okeyyy lha fakhri stop kat sini . take care . kbyeee <3


Older Post
The Disclaimer

Assalamualaikum :D
welcome to purple sky ^^
my name is fakhri :)
2nd facebook 1st facebook

Tagboard



Credit

Coding By : Jaja
Template By : DinaaGmez
Help From : Nur Lisa
Header : Nur Lisa

Navigations Here

About Affies Entries